Første dramatiske trailer til Bille Augusts danske storfilm om Karen Blixen

Forfatteren spilles af Birthe Neumann i ’Pagten’
Film Image
(© Pagten (SF Studios))

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det er store og velkendte danske kræfter, der mødes Pagten, som er en af dette års mest ventede danske film

I instruktørstolen finder man nemlig Bille August, mens hovedrollen som den verdenskendte forfatter Karen Blixen indtages af den alsidige Birthe Neumann, der bl.a. netop nu er serie-aktuel med ’Badehotellet’.

Vi har allerede fået et første, kort teaser-kig på ’Pagten’, men nu er den første fulde trailer landet. Den kan du se herover.

I traileren får vi et rigtig godt kig på, hvad der er i vente. Det er store følelser, store billeder og ikke mindst Neumanns storrygende portrættering af forfatteren.

Lyt også til vores podcast: De 10 danske film vi glæder os ekstra meget til i 2021!

’Pagten’ er historien om den aldrende Blixen, der mødes med den unge digter Thorkild Bjørnvig (Simon Bennebjerg). Det bliver et fatalt møde mellem to mennesker, som er i hver deres ende af både livet og karrieren.

Deres møde resulterer i en pagt, der kræver konstant troskab fra Bjørnvigs side for til gengæld at komme under vingerne hos Blixen. Men det er også en pagt, der ikke er uden konsekvenser - særligt for den aspirerende digter, som forsøger at balancere livet mellem Blixen og sin egen lille familie.

Bille August var senest biografaktuel med storfilmen Lykke-Per, men vi også kender ham for titler som Pelle Erobreren, Zappa og Marie Krøyer. ’Pagten’ er desuden skrevet af Christian Torpe, der også skrev manus til Augusts drama Stille hjerte.

’Pagten’ har biografpremiere den 15. april 2021.

Lyt også til vores podcast om 10 af de danske film, vi glæder os lidt ekstra til i 2021:

Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)