Første kig på ny Afdeling Q-film: Se Rasmus Bjergs nye spektakulære look

Filmen har biografpremiere til næste år
Den grænseløse Ulrich Thomsen
(© ARMANDS VIRBULIS / NORDISK FILM)

Det ser ud til, at de virkelig har hygget sig med at lave den kommende Afdeling Q-film. Krimien har titlen Den grænseløse og er det andet kapitel i den nye filmserie, hvor man finder Ulrich Thomsen som Carl Mørck og Afshin Firouzi, der er ny i rollen som assistenten Assad.

Med nedenstående og første fotos fra optagelserne finder man nemlig bl.a. en storsmilende Rasmus Bjerg med ny og afbleget frisure, mens Thomsen og Firouzi får sig en hyggelig fælles lur.

Se billederne nederst i artiklen.

'Den grænseløse' er nok mere dyster end billederne. I krimien sendes Rose nemlig til Bornholm til en afskedsreception for en af Mørcks tidligere politi-kollegaer, der ender med at skyde sig selv. Det bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

 

SE OGSÅ: Her er skuespillerne i den næste Afdeling Q-film

På øen bliver den nyforlovede Carl Mørck, Assad og Rose imidlertid også rodet ind i en henlagt sag om et uhyggeligt drab på en ung pige.

Da den brutale sag pludselig kan kædes sammen med den lokale politikreds og en soldyrkende kult, må Mørck kaste sig ind i opklaringen med livet som indsats

'Den grænseløse' er baseret på den sjette bog i serien om Afdeling Q, der alle er skrevet af Jussi Adler-Olsen. Der er nye kræfter bag kameraet, nemlig i form af instruktør Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen) - som også er manden bag de nye behind-the-scenes-fotos - og manuskriptforfatter Jakob Weis (Den tid på året). 

'Den grænseløse' får premiere 1. februar 2024.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by kino.dk (@kinodk)