Fordomme udfordres i første trailer til ny dansk kærlighedsfilm

'Mr. Freeman' har Nicolas Bro og Mia Lyhne på rollelisten
Mr. Freeman
(© Mr. Freeman / Christian Geisnæs)

I dag har Zentropa og Nordisk Film Distribution udsendt den første trailer til deres nye danske film Mr. Freeman.

Filmen, der får premiere til januar næste år, har to nye talenter i hovedrollen. Lina Lund Jørgensen og Daouda Keita spiller hhv. Simone og titelpersonen Freeman, mens Mia Lyhne og Nicolas Bro er Simones forældre.

'Mr. Freeman' følger den ensomme teenager Simone, der indleder et online-forhold til en sød ghanesisk fyr med navnet Freeman. 

Hun får herefter overbevist sine modstræbende forældre om, at han kan komme til Danmark og besøge familien i nogle uger. Som Simones forhold til Freeman udvikler sig, vokser familiens modstand og antænder en gammel konflikt mellem Simone og hendes mor…

Lina Lund Jørgensen debuterer i 'Mr. Freeman', og over for hende ses franske Daouda Keita. Han har tillige haft roller i de franske tv-serier 'Le monde de demain' (2022), 'Mortel' (2021) og 'Narvalo' (2020).

Mia Lyhne er er bl.a. kendt for at spille en fiktiv version af sig selv i tv-serien og filmene 'Klovn' overfor Frank Hvam, og Nicolas Bro har senest spillet med i Viktor mod verden, men begge skuespillere har en lang række roller bag sig.

Mads Matthiesen, der stod bag Sundance-vinderen 10 timer til Paradis, instruerer 'Mr. Freeman', der er hans tredje spillefilm. Han instruerede også 2 episoder af tv-serien 'Equinox'.

Mr. Freeman får dansk biografpremiere den 5. februar.

Anbefalet til dig