Foto bekræfter: Ryan Reynolds har lige været i Danmark

På pressetour med hustru Blake Lively
Ryan Reynolds i 'Free Guy'
(© 20th Century Studios)

Blake Lively har i forbindelse med premieren på sin nye film It Ends with Us - som står til at få en fantastisk åbning i USA - besøgt Danmark.

Det skete fredag, hvor hun brugte dagen på interviews med journalister fra hele Norden på Hotel d'Angleterre. Hun rundede det hele af med at dukke op til en storstilet gallapremiere i biografen Imperial i København.

Før gallapremieren var forventningerne, at husbond Ryan Reynolds ville gøre sin kendte hustru selskab i København og formentlig på den røde løber.

Men fredag aften dukkede Ryan Reynolds ikke op, og der herskede tvivl om, hvorvidt planerne havde ændret sig. Måske var Reynolds slet ikke i København?

Nye billeder fra Se & Hør beviser dog, at Deadpool & Wolverine-skuespilleren har været i Danmark.

Ryan Reynolds har netop sat fokus på Danmark for nyligt, da han i rollen som Marvel-helt leverer en joke om vores land i Deadpool & Wolverine. I den forbindelse fortalte Ryan Reynolds, at han har besøgt København og Danmark ad flere omgange.

Hvorfor Ryan Reynolds ikke gjorde Blake Lively selskab til gallapremieren vides ikke. Men noget tyder på, at han blev hjemme på hotellet med deres fire børn. 

Det var i hvert fald ud for førnævnte Hotel d'Angleterre, at Se & Hørs reporter spottede kendis-parret lørdag formiddag, hvor Blake Livley endda havde overskud til at vinke til fotografen. Billederne kan ses her.

Alt tyder på, at Hollywood-familien er taget direkte til London for at se Ryan Reynolds fodboldhold spille. Wrexham AMF har i hvert fald delt et foto af Hollywood-stjernen iført den samme skjorte, som han bærer på Se & Hørs fotos.

I det hele taget har sommeren været fyldt med kendis-besøg fra Hollywood rundt om i Danmark og i særdeleshed København. Du kan her se vores oversigt over de mest prominente filmstjerner, som lagde vejen forbi.

'It Ends With Us' følger blomsterhandleren Lily Bloom, der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. 

Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirug Ryle, der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. 

Da Lilys første kærlighed, Atlas, pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændrer hendes forhold til Ryle sig - og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid.

Op til filmens premiere udgiver vi et længere interview med Blake Lively og Colleen Hoover, som vi mødte tidligere på dagen.

'It Ends With Us' har normal biografpremiere den 5. september.