Gyser-stjerne melder sig klar til at overtage rollen som Freddy Krueger

Den originale Freddy går på pension
robertenglund-freddykrueger.jpg
(© New Line Cinema)

Robert Englund har i flere år udtalt, at han er færdig med at spille sin ikoniske rolle som gyser-karakteren Freddy Kreuger. Fans har dog stadig håbet på, at hvis det rigtige projekt viste sig, så ville Englund træde til.

Men nu understreger den 75-årige skuespiller, at det er uigenkaldeligt slut med at spille Freddy. Til Variety udtaler han:

- Jeg er for gammel og tyk til at spille Freddy nu. Jeg kan bare ikke lave kampscener i mere end ét take længere, jeg har en dårlig nakke, dårlig ryg og gigt i mit højre håndled. Så jeg er nødt til at give op, men jeg ville elske at lave en cameo.

LÆS OGSÅ: Gyser-mester afslører sin geniale idé til en Freddy vs. Chucky-film

I 2010 forsøgte man at genoplive Nightmare on Elm Street med Jackie Earle Haley i rollen som Krueger. Det blev ikke videre vellykket, og det har Englund muligvis en forklaring på:

- Jackie er virkelig god, en vidunderlig skuespiller, så jeg tror ikke, at det var det. Jeg har altid set Freddy som en barnedræber. Så da de lavede Freddy til børnemisbruger [i genindspilningen, red.], det er ikke, hvad Freddy er, det mener jeg ikke. Ved at tage det til et så mørkt, mørkt sted, var der ikke plads til at udfolde Freddys personlighed.

En ny genindspilning har været nævnt flere gange over de sidste år, således forlød det, at Warner Bros. sidste år var i forhandlinger omkring rettighederne til en ny omgang med Freddy Kreuger.

Men hvem skulle i såfald overtage rollen som den ikoniske morder med fedora hatten og det forbrændte ansigt?

LÆS OGSÅ: Freddy Krueger blev skabt af misundelse over den unge Johnny Depp

Selv har Englund peget på Kevin Bacon som en mulighed:

- Jeg ved, at han respekterer genren, og han er virkelig en fin fysisk skuespiller. Jeg synes, at i stilheden og måde Kevin bevæger sig på, at det ville være interessant, udtaler Englund.

Bacon har tidligere ikke afvist, at det kunne ske med ordene: "Man skal aldrig sige aldrig". Men nu har en anden gyser-stjerne kastet sin hat i ringen. Devon Sawa har nemlig på Twitter bekendtgjort, at han er klar til at spille Freddy Krueger:

- Jeg ville elske at træde i hans [Robert Englund, red.] fodspor og spille Freddie, skriver han.

Sawa starte karrieren med gyserfilmene Final Destination og 'Idle Hands' og har i de senere år lavet et comeback i genren med titler som Hunter Hunter, 'Black Friday' og tv-serien 'Chucky'. Og den 44-årige skuespiller er bestemt et interessant bud til at overtage rollen som gyserikonet.

(Kan du ikke se tweetet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)