Her er Robert Redfords sidste film... hulk!

Se traileren til The Old Man and the Gun
Film Image
(© SCANBOX)

Med den lune heist-komedie The Old Man and the Gun takker en af filmhistoriens største skuespillere af for denne gang.

Robert Redford har kredset omkring sin pension i et stykke tid, men har nu endeligt bekræftet over for Entertainment Weekly, at filmen bliver den 81-årige stjernes sidste.

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg har konkluderet, at det var det for mig i forhold til at spille skuespil, og at jeg bliver pensioneret efter denne, for jeg har gjort det her, siden jeg var 21, lyder udmeldingen.

David lowerys (Pete's Dragon) film blander krimi med komedie og drama, og er baseret på den autentiske historie om den ældre og særdeles høflige bankrøver Forrest Tucker, der ligesom Redford er ude efter et sidste job.

Du kan se traileren foroven.

Redford er født i året 1936 og fylder 82 om blot 10 dage. Den blonde, engang vanvittigt smukke og for evigt særdeles karismatiske amerikaner har været aktiv siden 1960, har flere klassikere som Butch Cassidy and the Sundance Kid, All the President's Men og Out of Africa på cv'et, mens han med tiden også har udviklet sig til en dygtig instruktør (Quiz Show).

Det er med andre ord en levende legende, der takker af, og vi selvom det er lidt trist, ser vi frem til at se hans svanesang, når The Old Man and the Gun får dansk premiere den 20. december.