Her har du set den unge stjerne fra 'Barbie' før

I fodsporene på Zendaya og Jenna Ortega
'Barbie'
(© 'Barbie' / Warner Bros.)

Over 400.000 danskere har været i biografen og se den populære Barbie, der fortæller historien om, hvordan den berømte dukke og Ken ender i menneskernes verden.

Filmen er stopfyldt med stjerner fra de to hovedroller Margot Robbie og Ryan Gosling til de små biroller med fx Dua Lipa og John Cena. 

Men i en af de centrale roller ser vi dog det unge talent Ariana Greenblatt, der spiller pigen Sasha, som ejer Margot Robbies Barbie i den virkelige verden og med sin mor Gloria (America Ferrera) drager med til den lyserøde verden.

Det blot 17-årige stortalent har allerede en del imponerende film på CV’et.

Greenblatts første store rolle er i Disney-serien ’Stuck in the Middle’, hvor hun spillede en af de bærende rolle som Daphne Diaz - en lillesøster til Jenna Ortegas hovedkarakter i over 50 afsnit fra 2016 til 2018.

Som blot 11-årige optrådte hun Marvel-storsellerten Avengers: Infinity War, hvor hun spiller grønne Gamora som barn (se et foto nederst).

Hun har optrådt i den populære Netflix-film Love and Monsters, hvor hun rullede sig ud med bue og pil.

Mens hun tidligere i år kunne opleves i de danske biografer overfor Adam Driver, da de to havde et par løb i science fiction-filmen 65, hvor Greenblatt spillede en ung pige, Koa, der ikke var i stand til at kommunikere med Driver på sit sprog.

’Barbie’ har den unge skuespiller for alvor fået flere millioner af seere. Greenblatts næste film er allerede planlagt, og det bliver actionfilmen baseret på spillet ’Borderlands’, som får premiere næste sommer. Og derefter ligger verden for talentets fødder.

Vi er nok ikke de eneste, der kunne se Ariana Greenblatt gå i Zendaya og Jenna Ortegas fodspor.

'Barbie' kan ses i biografen nu.

'Avengers: Infinity War'
(© 'Avengers: Infinity War' / Disney)

Anbefalet til dig