Hollywood-stjerne fortryder sin karriere: "Jeg valgte den f*cking forkerte ting"

Skuespilleren reflekterer over karrieren
John Corbett og Sarah Jessica Parker
(© HBO)

John Corbetts karriere indeholder masser af succesfulde film og serier: 'North Exposure', 'My Big Fat Geek Wedding', 'The Messengers', 'Sex and the City' og meget andet.

Men det har ikke været nok, konstaterer den 63-årige skuespiller i podcasten Fly on the Wall (via Entertainment Weekly). På trods af, at det har fyldt bankkontoen op, så ville han i dag ønske, at han var blevet en større del af den kreative proces.

I podcasten lægger Corbett kortene på bordet og er meget direkte:

- Prøv at hør her, jeg er i det fjerde quarter af en amerikansk fodboldkamp lige nu, i livet og i showbiz. Så jeg kan afsløre, at jeg har valgt den fucking forkerte ting at lave med mit liv.

Han fortsætter:

- Har du nogensinde siddet i et fucking venteværelse ved en læge i en times tid og tænkt: "Hvad fuck sker der?" Det er for mig, hvad det vil sige at lave film, fordi jeg ikke er en del af nogen kreativ proces.

Stjernen fremhæver Emma Stone, som en kollega, der har opnået netop det, som han gerne selv ville have gjort med sin karriere. Stone har fungeret som producer og kreativ samarbejdspartner på en række af sine seneste projekter, herunder Poor Things, som hun vandt en Oscar for, og i den biografaktuelle Kinds of Kindness.

- Jeg har tjent en masse penge. Jeg bor i et smukt hjem. Mennesker opsøger mig på alle restauranter, jeg besøger. Jeg er en ven af verden. Men når det kommer til et tilfredsstillende kreativt arbejdsliv, har jeg ikke skrevet en eneste fucking replik. Jeg har ikke skrevet én joke, som fik folk til at grine. Det har været så utilfredsstillende på det niveau.

John Corbett var senest aktuel i Sex and the City-serien 'And Just Like That...', hvor han gentog sin ikoniske rolle som Aidan Shaw, og han vil vende tilbage i den kommende 3. sæson også.

Han var ligeledes aktuel i 'My Big Fat Greek Wedding 3' i 2023.