Instruktør afslører: Sådan fik jeg Dwayne Johnson med i 'Fast & Furious 10'

The Rock havde ellers sagt, at det var slut
Film Image
(© Universal Pictures)

Det vakte opsigt, da det kom frem, at Dwayne Johnson var tilbage i rollen som Hobbs i den biografaktuelle Fast & Furious X

Det skyldes, at stjernen af flere gange har understreget, at han var færdig med bil-franchisen og ikke mindst Vin Diesel. Men man har jo som bekendt en holdning, til man får en ny. Og nu er The Rock altså ombord i den oktan-drevne filmserie igen.

I første omgang er den kun en mindre optræden efter rulleteksterne, men alt tyder på, at Hobbs får meget mere at lave i den 11. (og formentlig sidste) Fast & Furious-film i hovedserien.

Nu afslører Fast & Furious X-instruktøren, Louis Leterrier, hvordan han fik Dwayne Johnson tilbage på trods af hans beef med seriens hovedrolle Vin Diesel.

 

LÆS OGSÅ: Hvorfor er Vin Diesel og Dwayne Johnson uvenner? Fast & Furious-dramaet forklaret

- Vi talte med Dwayne og hans hold omkring ideer til forskellige film, forklarer instruktøren til Yahoo Entertainment, og fortsætter:

- Jeg havde aldrig mødt ham før, men vi var bekendte med hinanden. Og da jeg følte, at jeg havde et håndfast tag i rattet på denne film, rakte jeg ud til ham og sagde: "Det er ikke et tilbud, men jeg vil gerne vise dig filmen - hvad vi har gjort med franchisen, og hvor jeg tror, at du ville passe ind."

- Jeg går ud fra, at han kunne lide det, fordi han er tilbage, baby!, afslutter filmskaberen.

'Fast & Furious X' kan ses i biografen nu.