James Bond-stjerne var tæt på at spille bror til populær Marvel-helt

Kostumet var på plads
No Time to Die
(© No Time to Die / Nicola Dove (MGM))

James Bond-stjernen Daniel Craig var meget tæt på at få en gæsteoptræden i MCU-filmen Doctor Strange in The Multiverse of Madness, der havde biografpremiere i maj 2022.

Skuespiller Elizabeth Olsen, der portrætterer karakteren Wanda Maximoff, har i en podcast bekræftet, at Craig faktisk var på tale til en cameo filmen. 

LÆS OGSÅ: Derfor skulle publikum vente så længe på opfølgeren til "den bedste Spider-Man-film nogensinde

- Jeg så skitserne. De lavede et kostume. De havde et design, siger hun i en episode af Josh Horowitz’s Happy Sad Confused podcast. 

Graham Churchyard, som er filmens kostumedesigner, forklarede også, at kostumet var lavet, og det var planlagt, at Craig skulle spille Balder the Brave - en multiverse-version af Thors bror, som også er et medlem af Earth-838 Illuminati.

- Vi kom langt med at designe Balder the Brave, og så ventede vi og ventede og ventede på casting, udtaler han. Og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mesterværker og flops: Hvorfor er Stephen King så svær at filmatisere?

- Kostumedesignet var nået frem til et prototype-stadium med stoffer og ideer samlet - alt sammen i forventning om, at en skuespiller ville bringe karakteren til live.

Kostumedesigneren fortæller, at filmoptagelserne lige var startet, og pludselig skete der nogle ændringer, og ingen vidste hvad der var hændt. Det kom alt sammen som en overraskelse. 

Årsagen til ændringerne kendes ikke, og indtil videre har ingen fra andre udtalt sig nærmere.

Hvorvidt Craig engang i fremtiden ender i MCU, kan vi kun gisne om, men hans kalender er da blevet lidt mere fri, efter han lagde rollen som Bond på hylden i No Time to Die