Jesper Christensen spiller overfor ungt stjerneskud i ny dansk feel-good film

Prisvindende instruktør står bag
Honey
(© Tine Harden)

Jesper Christensen og stjerneskuddet Selma Sol Í Dali Pape står i front for et nyt feel-good drama med titlen Honey, der nu har begyndt optagelserne. Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse. 

Bag den danske familiefilm står instruktør Natasha Arthy, der hermed er aktuel med sin første spillefilm i 8 år. De sidste par år har instruktøren opnået stor succes med julekalenderen 'Julefeber' og DR-hittet Carmen Curlers – som sikrede Arthy en Robert-pris.

'Honey' handler om hovedkarakteren ved samme navn, som er 13 år gammel. Hun er lige flyttet og er startet i en ny klasse. Honeys mor arbejder altid, hendes søster har Downs syndrom og har særlige behov, mens hendes far konstant er på kant med loven.

Den unge teenager vil gerne hjælpe alle, men det er udfordrende – specielt når ingen vil det samme, og alle lyver. Derudover vil Honey allerhelst bare spille musik og især med skolens flotte fyr.

Alt bliver sat på spidsen, da Honey opdager, at hendes døde morfar faktisk slet ikke er død alligevel. Morfaren har en opgave til hende, som måske er den sværeste overhovedet.

Selma Sol Í Dali Pape fik sit store gennembrud i Arthys julekalender, mens hun i år har været aktuel i Nikolaj Lie Kaas-serien Agent. 'Honey' er det unge stjerneskuds første spillefilm.

Udover Christensen og Í Dali Pape som morfar og Honey ses også danske stjerner som Lene Maria Christensen og den snart Bastarden-aktuelle Simon Bennebjerg på rollelisten.

Natasha Arthy har skrevet manuskriptet i samarbejde med Mette Eike Neerlin, som hun også skrev 'Julefeber' i samarbejde med. Filmen er frit baseret på den prisvindende bog 'Hest, Hest, Tiger, Tiger' af netop Eike Neerlin.

'Honey' forventes at få biografpremiere til efterårsferien 2024.

Anbefalet til dig