Joey Moes psykologiske thriller er på kurs mod Hollywood

Med dansk stjerne i hovedrollen
Billede
(© TV2)

Den 38-årige popstjerne Joey Moe har været et kendt navn inden for musikindustrien siden sin debut i 2006 med hits som 'YoYo' og 'Million' bag sig. For nylig er han også debuteret som filminstruktør, og Moe har allerede opnået imponerende resultater.

I 2021 lavede han kortfilmen 'Fugleflugten', der havde premiere på Odense Film Festival og blev nomineret til Ekko Shortlist Awards 2022. Samme år stod han også bag kameraet på biograffilmen Buster Oregon Mortensen, hvor han fungerede som instruktørassistent under Martin Miehe-Renard.

Joey Moes første spillefilm som instruktør er den psykologiske thriller 'Ripple', som nu er blevet udtaget til genrefilmfestivallen 'Beyond Fest' i Hollywood.

'Ripple' var Moe og producer Jasmin Jiramanis afgangsfilm på filmuddannelsen Super8 i Aarhus. Filmen har stjerner som Ulrich Thomsen (kendt fra bl.a. Festen og Adams Æbler), Diêm Camille, Ida Marie Nielsen og Rasmus Hammerich på rollelisten.

Til det amerikanske medie Variety omtaler filmmakkerparret ’Ripple’ som en psykologisk thriller baseret på virkelige hændelser. Filmen undersøger, hvorfor vi mennesker bliver så besat af ægte og makabre mordsager, og følger en række almindelige mennesker, hvis liv bliver flettet sammen med et uventet resultat.

Den psykologiske thiller blev præsenteret for brancherepræsentanter ved den prestigefyldte Cannes Film Festival tidligere i år og er som nævnt nu blevet udtaget til genrefilmfestivalen ’Beyond Fest’, hvor den får verdenspremiere den 1. oktober. Festivalen beskriver sig selv som "den mest velbesøgte genrefilmfestival i USA".

I programomtalen på festivalens hjemmeside bliver skuespillerne rost for deres præstationer og thrilleren beskrives som en film, der vil "blive siddende i dig længe efter, at rulleteksterne er færdige".

’Ripple’ er blevet købt til dansk distribution af Scandinavian Film Distribution og forventes at få premiere herhjemme i starten af 2024.

Anbefalet til dig