Kan du genkende ham? Dansk skuespiller gentager vampyr-rolle efter 25 års pause

Se et nyt blodigt klip
Subspecies V: Blood Rise / Full Moon Features/Charles Band Productions
(© Subspecies V: Blood Rise / Full Moon Features/Charles Band Productions)

Første gang verden kunne opleve den danske skuespiller Anders Hove i sin - herhjemme desværre noget oversete - vampyr-rolle som Radu Vladislav var i 1991 med den atmosfærefulde 'Subspecies'.

Den første film affødte en franchise med fortsættelser i form af 'Bloodstone: Subspecies II' (1993), 'Bloodlust: Subspecies III' (1994) og 'Subspecies 4: Bloodstorm' (1998) - alle med Anders Hove som Radu.

 

LÆS OGSÅ: Se listen med alle 40 kommende Stephen King-film og -serier 

Nu er den 67-årige skuespiller tilbage i sin blodsugende rolle for femte gang med Subspecies V: Blood Rise, som der nu har frigivet et nyt og blodigt klip.

Se det grumme klip fra 'Subspecies V: Blood Rise' øverst.

Klippet fra vampyr-filmen viser en ækel Anders Hove med blodige hugtænder og lange krogede fingre, der sætter tænderne sultent i et offer.

LÆS OGSÅ: Askepot er blodtørstig morder på hævntogt i ny gyserfilm

Anders Hoves vampyr-portræt er altså her 25 år efter den forrige film tilbage. Det er ligeledes de fire første films instruktør Ted Nicolaou, som har stået bag kameraet.

Sjovt nok er her ikke tale om en sequel, men derimod en prequel, der således fortæller vampyren Radus forhistorie - og hvordan han blev til. Vampyret er over årene blevet en kultdyrket favorit i gyserkredse.

 

Den danske skuespiller har mere end 100 skuespiller-krediteringer på filmdatabasen IMDb, hvor man i dansk regi bl.a. kender ham fra film som Journal 64 og Vinterbrødre samt i et utal af serier, så som 'Kastanjemanden' og 'Badehotellet'.

'Subspecies V: Blood Rise' har haft amerikansk premiere. Hvorvidt den også lander i biografen herhjemme, vides pt. ikke.

Herunder ses Anders Hove som lægen Curt Wad i Afdeling Q-filmen 'Journal 64':


Herunder Anders Hove som vampyren Radu i 'Subspecies V: Blood Rise':

(Kan du ikke se klippet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)