Klassisk Marlon Brando-film skal genindspilles

Instruktøren på den ikoniske musical ser ud til at være fundet
The Godfather
(© Paramount Pictures / The Godfather)

“Luck be a lady tonight”

Sådan synger Marlon Brando i rollen som den ikoniske gambler Sky Masterson i filmen Guys and Dolls fra 1955. Men hvis heldet nogensinde var en dame, så er det ikke længere Brandos.

'Guys and Dolls' skal nemlig genindspilles. Det skriver Variety.

Instruktørposten er ifølge rygterne gået til den Oscar-nominerede Rob Marshall, som tidligere har stået bag film som Mary Poppins vender tilbage, Den lille havfrue, Chicago og Annie. Så han er bestemt vant til musicals.

Men med tanke på musicalens succes og de prominente navne, der prydede plakaterne på Joseph L. Mankiewicz’ film fra 1955, som vandt fire Oscars, er det store sko, der skal fyldes.

'Guys and Dolls' åbnede på Broadway i 1950 og blev opført mere end 1.200 gange over tre år, og her vandt den fem Tony Awards, inklusiv prisen for bedste musical, og er siden blevet genopsat flere gange.

For dem som er ubekendt med musicalen, kan vi fortælle at, historien følger Nathan Detroit, som desperat mangler penge til sit næste store terningespil.

For at skaffe dem indgår han et væddemål med den charmerende gambler Sky Masterson om, at Sky ikke kan overtale Sarah Brown fra Frelsens Hær til at gå på en date med ham. 

Til alles overraskelse forelsker Sky sig i Sarah, mens Nathan kæmper med sit kaotiske forhold til Miss Adelaide.

Guys and Dolls
Marlon Brando og Frank Sinatra i 'Guys and Dolls' (© Samuel Goldwyn Productions)

I den originale filmatisering af musicalen fra 1955 medvirkede, udover Marlon Brando, også Frank Sinatra, Jean Simmons og Vivian Blaine i de centrale roller som henholdsvis Nathan Detroit, Sarah Brown og Miss Adelaide.

Selvom rollerne stadig ikke er bekræftet, kan man ikke undgå at have høje forventninger til, hvem der skal hoppe i de sorte laksko og kaste med terningerne efter så legendariske forgængere.

’Guys and Dolls’ har endnu ikke fået premieredato.