Manden bag "en af de bedste superheltefilm" skal instruere ny Batman-film

Ny skuespiller skal findes
Billede
(© 'The Flash' / Warner Bros.)

Inden superhelte-braget The Flash har ramt biograferne har den allerede fået masser af ros – ikke mindst fra store navne som Tom Cruise, Stephen King og James Gunn. Mens den også er blevet kaldt "en af de bedste superheltefilm nogensinde".

Netop Gunn er blevet udnævnt som den kommende chef for DC Films, og han har åbenbart været så begejstret for 'The Flash', at han har hyret instruktør Andy Muschietti til at stå bag endnu en af DCs kommende storfilm.

Filmskaberen står således til at skulle instruere The Brave and the Bold. En ny Batman-film sat i James Gunns kommende superhelte-univers DCU. Det har mediet One Take News bekræftet hos flere kilder.

 

LÆS OGSÅ: Åh nej - 'The Batman 2' udskydes

Hverken Warner Bros. eller Muschietti har endnu udtalt sig. Men i et interview omkring netop 'The Flash' svarede instruktøren følgende til spørgsmålet om The Brave and The Bold:

- Det tror jeg ikke, at jeg kan tale om endnu.

'The Brave and The Bold' bliver en helt central film i det nye DCU, da man har skal introducere en hel ny Batman og Robin - sidstnævnte i skikkelse af Damian Wayne, Bruce Waynes søn, som han ikke vidste eksisterede.

Den unge og morderiske Damian er opdraget af snigmordere, mens fortællingen beskrives som en "meget speciel far-søn-historie".

Andy Muscietti & Co. skal altså med andre ord ud og finde to nye skuespillere til at indtage de ikoniske roller.

Man må sige, at Muscietti allerede har er erfaring med Batman-skuespillere, i ’The Flash’ har han således både arbejdet med Michael Keaton og Ben Affleck, der gentog deres roller som Gothams beskytter.

 

LÆS OGSÅ: Snupper Marvel-stjerner: De første skuespillere i James Gunns nye DCU er afsløret

'The Brave and the Bold' er blot den tredje film i James Gunns DCU som har fundet sin instruktør. Gunn skal selv står bag kameraet på Superman: Legacy, mens James Mangold instruerer Swamp Thing. Se hele listen med DCUs første 10 titler her.

Robert Pattinson fortsætter i rollen som Batman i The Batman 2, der udspiller sig uden for DCUs tidslinje.

'The Flash' kan ses i biografen fra den 14. Juni.