Marvel-stjerne udset til vigtig rolle i 'Dune 2'

Fra superhelt til prinsesse
Black Widow
(© Black Widow (Walt Disney Pictures))

Florence Pugh er et af de hotteste navne i Hollywood for tiden, og med rollen som Scarlett Johanssons søster i Black Widow og tv-serien Hawkeye, er hendes popularitet skudt af sted mod stratosfæren.

Nu står hun til endnu en rolle i en storfilm, nemlig som Prinsesse Irulan Corrino i Dune 2. Det skriver Variety. Og hvis hun vælger at skrive under, skal hun spille en vigtig karakter i opfølgeren til Dune, for Irulan bliver en væsentlig brik i Paul Atreides' liv - ikke mindst med en romantisk vinkel.

Dermed står hun igen over for Timothée Chalamet, for de to havde også et vidunderligt samspil i den fremragende Little Women fra 2019 - der i øvrigt indbragte Pugh en Oscar-nominering!

LÆS OGSÅ: Nyt foto fra 'Avatar 2': Mød Spider - hovedpersonernes menneskesøn

Optagelserne til anden del af Denis Villeneuves ambitiøse science fiction-projekt påbegyndes til sommer og fortsætter historien om kampen på ørkenplaneten Arrakis mellem den onde Harkonnen-klan og hertugsønnen Paul Atreides, der har sluttet sig til fremen-folket.

Lige nu ved vi, at Zendayas fremen-figur, Chani, får en større rolle i efterfølgeren, og kendere af Frank Herberts roman vil vide, at Chani og Irulan begge bejler til Pauls hjerte – dog på meget forskellig vis og med et uventet udfald.

I sidste uge kunne vi også rapporterer, hvordan Pugh er i den afgørende fase til at score rollen som selveste popikonet Madonna.

Dune 2 får premiere den 19. oktober 2023.