Michael B. Jordan skal instruere og spille hovedrollen i Creed III

Stjernen går i Sylvester Stallones fodspor
Film Image
(© Barry Wetcher / Metro-Goldwyn-Mayer Pictures)

Rygterne omkring Michael B. Jordan og hans rolle som instruktør af den trejde film i rækken af den populære franchise, har cirkuleret rundt det sidste stykke tid, men er netop blevet bekræftet af MGM og hovedpersonen selv.

-  Jeg kan ikke overdrive, hvor begejstret vi er for at have Michael (Jordan) som instruktør af den tredje film i Creed-serien. Hans engagement til den her karakter har været intet mindre end ekstraordinær, og vi ved, at det vil udstrække sig til hans rolle bag kameraet, ved roret i denne fremragende efterfølger, meddeler producer Irwin Winkler i et nyhedsbrev fra MGM. 

Den første Creed, som var en spinoff på Rocky-franchisen, havde premiere tilbage i 2015 og introducerede Jordan som den unge bokser Adonis Creed. Igennem hjælp og træning fra Sylvester Stallones’ ikoniske karakter, Rocky Balboa, kæmper Creed sig ind i den store bokseverden.

Filmen var en kæmpe succes, som for alvor cementerede Jordans stjernestatus i Hollywood, og 3 år senere i 2018 ramte efterfølgeren Creed II biograferne.

Nu tager skuespilleren skridtet videre og er klar til at tage kampen op som instruktør i den tredje film.

-  At instruere har altid været en målsætning, men timing var nødt til at passe. 'Creed III' er dét tidspunkt – et tidspunkt i mit liv, hvor jeg er blevet mere sikker på hvem jeg er, holdt styr på min egen historie, modnet personligt, vokset professionelt, og lært fra de store kanoner som Ryan Googler, for nylig Denzel Washington, og andre store instruktører, jeg respekterer, fortæller Jordan.

Michael B. Jordan følger også i Sylvester Stallones fodspor, der selv begyndte at instruere film i Rocky-serien fra det andet kapitel i 1979.

Indtil videre er der ikke kommet mange detaljer omkring handlingen for den kommende film.

Både Tessa Thompson og Phylicia Rashad er sat til at vende tilbage, mens det endnu stadig er uvist, om det samme er gældende for ’Sly’ Stallone.

Manuskriptet er skrevet af Keenan Coogler og Zach Baylin, med udgangspunkt i en idé fra Ryan Coogler.

Creed lll er sat til at få premiere i biograferne omkring november 2022.