Nicolas Cage dræber familier som nådesløs seriemorder i ny gyser

Det her lyder for sindssygt
nicolas cage tokarev
(© Tokarev (Hannibal Classics))

Legenden Nicolas Cage har spillet et væld af roller i sin imponerende karriere. Tænk blot på titler som Wild at Heart, Face/Off og Mandy samt The RockAdaptation og Pig.

Nu indtager han i den kommende gyser-thriller Longlegs rollen som bestialsk seriemorder. Det skriver Deadline.

Filmen følger den unge og talentfuld FBI-agent Lee Harker, der bliver sat på den uløste sag om en seriemorder på fri fod.

Efterhånden som sagen foldes ud, kommer agenten bl.a. også på sporet af det okkulte, mens hun finder en personlig forbindelse med den nådesløse seriemorder, der skal stoppes, før han kaster sig morderisk over en ny og uskyldig familie.

 

LÆS OGSÅ: Nicolas Cages idé til 'Face/Off 2' lyder virkelig vanvittig!

Mens Nicolas Cage indtager rollen som seriemorderen, så finder man i rollen som FBI-agenten Maika Monroe, man vil kende fra film som gyseren It Follows og thrilleren The Guest.

'Longlegs' instrueres og skrives af Osgood "Oz" Perkins, der bl.a. også har stået bag det stemningsfulde gys Gretel & Hansel - og som i øvrigt er søn af den ikoniske skuespiller Anthony Perkins. Filmen optages for tiden i Vancouver i Canada.

Nicolas Cage kunne her i landet senest opleves i biografregi i en noget anden genre, nemlig i action-komedien The Unbearable Weight of Massive Talent. Vi er virkeligt spændte på at se ham som seriemorder.

'Longlegs' forventes at få dansk biografpremiere. Vi afventer en premieredato.