Nicolas Cage fik slebet sine rigtige tænder ned til rollen som Dracula i ny film

Transformationen til vampyr tog tre timer
Nicolas Cage / Renfield
(© UIP)

Den garvede Hollywood-stjerne Nicolas Cage er kendt for at give sig 100% i sine roller i bl.a. Face/Off, Con Air og sin Oscar-vindende præstation i Leaving Las Vegas.

Dedikationen er ikke blevet mindre med tiden, hvilket hans nye film, gyserkomedien Renfield, er et strålende eksempel på. Det afslører makeup-artisten Christien Tinsely i et interview.

I 'Renfield' spiller Nicolas Cage den ikoniske vampyr Dracula, der hyrer en mand ved navn Renfield som sin assistent. Men efter 90 år som håndlanger beslutter Renfield sig for at sige op - men det viser sig at være nemmere sagt end gjort, når ens chef er en blogsugende vampyr.

 

Læs også: Det her bliver vanvittigt: Se Nicolas Cage som Dracula i ny gyserkomedie

Tinsely fortæller til Variety, at Cages transformation til Dracula dagligt tog tre timer, og at 'Renfield' så vidt han ved er den første film til at bruge 3D-print til skabelsen af tandproteser. Gennem denne metode havde holdet bag frihed til at skabe forskellige designs hurtigt, mens tynde tandproteser kunne masseproduceres i tilfælde af knæk eller skader.

Men det mest overraskende, make-up-artisten kunne fortælle, var, at Nicolas Cage fik slebet sine rigtige tænder ned for at gøre plads til tandprotesen, der var designet efter skuespillerens (tidligere) egne tænder.

- Vi sleb Nics tænder ned, og tandproteserne var skræddersyet, så de ikke påvirkede Nics tale og tillod fuld frihed, udtalte Christien Tinsely.

- Nic ønskede at vise følelser og udtale korrekt, så det var vigtigt, at tandproteserne var tynde.

Rollelisten til 'Renfield' byder udover Nicolas Cage på Nicholas Hoult i hovedrollen, Awkwafina og Ben Schwartz.

'Renfield' får biografpremiere den 27. april.