Nicolas Cage ved præcis hvilken skør Batman-skurk, han gerne vil spille overfor Robert Pattinson

Stjernen lover: "Jeg kunne gøre ham totalt skræmmende"
Ghost Rider, Nicolas Cage
(© Ghost Rider / Columbia Pictures)

Nicolas Cage er ikke helt uerfaren udi superheltefilm. Han har tidligere spillet Marvel-karakteren Ghost Rider i to film, mens han i 90'erne var tæt på at blive Superman - som han senere har lagt stemme til på tegnefilm.

Ja, han har også medvirket i Kick-Ass og sågar lånt sin røst til Spider-Man.

Med andre ord har Cage sin del af superhelte-roller på CV'et. Men hvis det står til ham selv, så er han også klar til at springe ud som superhelte-skurk!

LÆS OGSÅ: Instruktør afslører: Scene mellem Batman og ikonisk skurk blev klippet ud af 'The Batman'

Det fortæller stjernen i et interview på den røde løber til SXSW inden premieren på sin nye film The Unbearable Weight of Massive Talent, hvor han spiller sig selv.

Her bliver Cage nemlig spurgt ind til den nye The Batman, og den 58-årige stjerne afslører, han allerede har udtænkt et skræmmende koncept til en skurk:

- Jeg har tænkt over det her, fordi vi har den her nye film, hvor Robert Pattinson spiller Batman, som jeg ikke har set endnu. Men jeg tror, at han ville være forrygende, skurken som Vincent Price spillede i 60'er tv-serien, Egghead.

- Jeg tror, jeg gerne vil prøve at spille Egghead. Jeg tror, at jeg kunne gøre ham totalt skræmmende. Og jeg har et koncept til Egghead. Lad dem vide det ovre på Warner Bros. Jeg er klar på at spille Egghead.

LÆS OGSÅ: Nicolas Cage spiller Nicolas Cage i ny vanvittig film om Nicolas Cage

Selvfølgelig er det dén skøre skurk som Nicolas Cage peger på. Egghead er opfundet til Batmans tv-serie i 60'erne, der som navnet antyder især er kendt for sit æggeformede hoved - og ydermere fyrede sin del af ægge-relaterede jokes af. Se fotoet af Vincent Price nederst.

Noget som i sit udgangspunkt får svært ved at harmonere med 'The Batman's meget mørke og seriøse univers. Men hvis Cage har et uhyggeligt koncept, så tror vi på ham. Så Warner Bros., giv lige Nic Cage et kald, ik?

'The Batman' kan ses i biografen nu.

'The Unbearable Weight of Massive Talent' får premiere den 21. april.