The Nun 2 er på vej

The Conjuring-universets dæmoniske nonne vender tilbage!
Billede
(© Warner Bros.)

The Nun solgte for intet mindre end 365 millioner dollars og blev dermed den bedst sælgende film i det efterhånden store gyser-univers, der startede med The Conjuring i 2013, som sidenhen også har budt på en efterfølger og 2 Annabelle-film.

Det kan derfor heller ikke komme som en overraskelse, at der arbejdes på fortsættelse til 'The Nun'. Det bekræfter producer Peter Safran i et interview med Entertainment Weekly.

- Jeg tror, at det er uundgåeligt, at der kommer en The Nun-film mere ... Vi har allerede en sjov historie kørt i stilling, så jeg tror, at det vil blive den næste vi skriver, udtalte produceren.

Efter den udmelding er Akela Cooper, der har tidligere skrevet gyseren Hell Fest, blevet hyret ind til at skrive manuskriptet til 'The Nun 2'.

Til sommer får vi den tredje film om den dæmoniske dukke i Annabelle Comes Home, mens The Conjuring 3 ligeledes har fået en premieredato i 2020.

Den nyeste film fra The Conjuring-universet kan faktisk ses i biografen lige nu med The Curse of La Llorona, der foregår i samme verden.

Find billetter til The Curse of La Llorona her: