Ny DC-film overgår hypen: "En af de bedste superheltefilm nogensinde"

Wow! Det her lover godt
The Flash Warner Bros.
(© The Flash / Warner Bros.)

Det er ganske vist først den 14. juni, vi kan gå i biografen og se den længeventede The Flash. Me allerede nu er de første - og meget positive - reaktioner på DC's superheltefilm landet.

Filmen er nemlig blevet vist til en gruppe heldige filmfans her godt to måneder før dens officielle premiere.

 

LÆS OGSÅ: Michael Keaton sparker røv som Batman i ny episk trailer til 'The Flash'

Ezra Miller spiller som bekendt The Flash, mens Michael Keaton og Ben Affleck gentager deres rolle som Batman. Sasha Calle er Supergirl, mens Michael Shannon igen indtager rollen som skurken General Zod fra Man of Steel.

Vi har herunder samlet nogle af de første og meget positive reaktioner på 'The Flash':

Erik Davis:

- DC's 'The Flash' er FORRYGENDE! […] den er uden tvivl blandt de bedste superheltefilm, der nogensinde er lavet […] Opfindsom historiefortælling, FANTASTISKE action-sekvenser, fantastisk cast. SÅ MANGE nørdede detaljer. Jeg var i tårer til sidst. Alt hvad du ønsker af en superheltefilm og mere.

Scott Menzel:

- 'The Flash' er uden tvivl en af ​​de bedste superheltefilm nogensinde […] 'The Flash' er den ultimative filmoplevelse, da den har lidt af det hele! Action, følelser, hjerte, humor og masser af nostalgi. Ezra Miller er fænomenal som flere Barry Allens. Michael Keaton og Sasha Calle er også virkeligt gode. Dette er en film, som publikum vil se igen og igen […] Jeg kan ikke vente med at se den igen!

 

Rob Keyes:

- Det er bestemt en af ​​DC's bedste og passer fint som en bro mellem den gamle og den nye DCEU-franchise. Det er også den sjoveste DC-film.

LÆS OGSÅ: Superman-skurk forvirret over nyt comeback: "Døde jeg ikke?"

Germain Lussier:

- 'The Flash' er så god, som rygtet. Det er 'Back to the Future' møder 'Spider-Man: No Way Home' med al humoren og hjertet fra førstnævnte samt action og overraskelser fra sidstnævnte.

Chris E. Hayner:

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige andet end 'The Flash' leverede mere, end jeg kunne have håbet på. Skuespillet er mere end fantastisk. Keaton leverer alt, hvad du ønsker. Supergirl er min nye yndlingssuperhelt? Jeg er oprigtigt chokeret over, at denne film rammer og overgår hypen.

Matt Ramos:

- Det er virkelig en af ​​de bedste superheltefilm nogensinde. Tro på hypen.

 

LÆS OGSÅ: Fans mener, at Christian Bales Batman er med i 'The Flash'-traileren

Scott Mantz:

- 'The Flash' er fantastisk! En af de allerbedste DC-film, en perfekt blanding af action, hjerte og humor! Så mange WOW- og gåsehudsfremkaldende øjeblikke […] Ezra Miller er fremragende [...] Michael Keaton har den stadig!

Taylor Gonzales:

- 'The Flash' var UTROLIG. Fuld af helte, hjerte, humor og håb. Jeg græd FLERE gange. Wow.

'The Flash' har biografpremiere den 14. juni.