Ny episk trailer til 'Dune 2' giver gåsehud: Et opgør af de helt store venter!

Storfilmen får premiere til efteråret
Timothee Chalamet i 'Dune: Del 2'
(© Warner Bros.)

Sommeren er fyldt med storfilm, tænk bare på Indiana Jones 5, Mission: Impossible 7, Oppenheimer og Barbie. Bare for at nævne nogle stykker.

Men bare rolig. Det stopper ikke dér. For efteråret og vinteren gemmer også på flere store værker. En af disse er science fiction-filmen Dune: Del 2, der får premiere den 1. november.

Nu er ventetiden blevet forsødet med en ny smagsprøve på filmen, der i den grad lægger op til et episk opgør af de helt store! Se den nye trailer nederst i artiklen.

'Dune: Del 2' fortsætter således historien om den unge hertug Paul Atreides og hans skæbne på ørkenplaneten Arrakis.

Instruktør Denis Villeneuve har bl.a. udtalt, at Zendayas karakter Chani - der er en del af fremen-folket - vil have meget mere spilletid i fortsættelsen. Hende så vi også primært gennem synske drømme i den første film, inden hun dukkede op i kød og blod hen imod slutningen.

Udover Timothee Chalamet som hertugsønnen og Zendaya som Chani, vender bl.a. også Rebecca Ferguson og Stellan Skarsgård tilbage, mens nye ansigter på rollelisten bl.a. tæller Austin Butler, Florence Pugh og Léa Seydoux.

Filmene er baseret på Frank Herberts anerkendte roman 'Dune' fra 1965 - på dansk 'Klit'. Og der er ligeledes en spinoff-serie på vej i form af Dune: The Sisterhood.

Dune: Del 2 får biografpremiere den 1. november.

Anbefalet til dig