Ny Mad Max-film er på vej til 2021

Spin-off med Furiosa i centrum
Billede
(© Warner Bros.)

Så er der godt nyt til alle Mad Max-fans derude! Manden bag det post-apokalyptiske univers, George Miller, er nemlig i fuld gang med at planlægge den ventede opfølger.

Det bliver dog ikke en direkte fortsættelse til 2015-filmen Mad Max: Fury Road, men derimod en spin-off film, som fokuserer på Charlize Therons karakter, fan-favoritten Furiosa.

Variety beretter således, at George Miller er begyndt at holde møde med skuespillere - selvfølgelig på Skype, verdens nuværende situation taget i betragtning. En af disse skuespillere er den højaktuelle stjerne Anya Taylor-Joy.

Den 23-årige stjerne brød igennem i gyseren The Witch, og sidenhen har hun bl.a. medvirket i Split og Glass samt den streaming-aktuelle Jane Austen filmatisering Emma. Ligesom at hun også medvirker i den kommende X-Men: The New Mutants.

Det vides endnu ikke til hvilken rolle, men tidligere har det forlydt, at filmen vil handle om heltinden Furiosas unge år, og her kunne Taylor-Joy være en klar kandidat.

Den 75-årige filmskaber håber at starte optagelserne til næste år i 2021.

Den australske instruktør har flere gange omtalt både en efterfølger til 'Fury Road' og denne spin-off, men udviklingen af projekter har stået i stampe grundet en retsag, der blev afgjort i 2018.

Millers næste film bliver dog fantasy-filmen 'Three Thousand Years of Longing' med Tilda Swinton og Idris Elba. Optagelserne er dog pt afbrudt grundet Coronavirussen.

Vi kårede 'Mad Max: Fury Road' som den bedste film fra sidste årti - se vores begrundelse og hele listen her.