Ny robot-film får vilde første reaktioner: "Uden tvivl den BEDSTE i filmserien"

De mægtige robotter er tilbage!
transformersriseofthebeasts.jpg
(© Transformers: Rise of the Beasts / UIP)

Vi fik den første i rækken af Transformers-film i 2007 med Michael Bays Transformers. Siden er det blevet til fire fortsættelser med Bay ved roret, mens vi i 2018 fik et sjette kapitel i franchisen med spin-off-filmen Bumblebee.

Transformers: Rise of the Beasts er den syvende film sat i Transformers-universet og har biografpremiere den 8. juni.

Nu er de første og lovende reaktioner på den nye Transformers-film landet. Vi har samlet en håndfuld af dem herunder.

LÆS OGSÅ: Første trailer til 'Transformers: Rise of the Beasts'

Titlen 'Transformers: Rise of the Beasts' virker måske bekendt for fans af universet. Det er nemlig en reference til 90'ernes tegnefilmsserie 'Beast Wars', hvis fortælling er centreret om en gruppe robotter, der tager dyreform. Michael Bay har denne gang givet instruktørstolen til Steven Caple Jr..

 

Herunder en række af de første reaktioner på 'Transformers: Rise of the Beasts':

- 'Transformers: Rise of the Beasts' var et brag! […] uden tvivl den BEDSTE Transformers-film i serien. (Mike Reyes)

- 'Transformers: Rise of the Beasts' er virkelig underholdende. Den er faktisk ret sjov, og dens action er stærk […] langt bedre end Bays film, om end ikke helt på Bumblebee-niveau. (Eric Goldman)

- Jeg var helt vild med 'Transformers: Rise of the Beasts'. Den har nogle problemer i midten, men den starter stærkt, har fantastisk 90'er-hiphop, gør god brug af menneskene og 3. akt er forrygende. Plus, at jeg nærmest hoppede ud af mit sæde til sidst. Helt deroppe med den første film af Bay og Bumblebee. (Germain Lussier)

- 'Transformers: Rise of the Beasts' […] integrerer Maximals og Terrorcons med god effekt. Der er virkelig noget på spil, og Scourge er en skræmmende og magtfuld skurk. Actionfyldt med et stort hjerte. (Mark Pacis)

LÆS OGSÅ: Første billeder af de nye og seje robot-biler fra 'Transformers 7' 

 

- 'Transformers: Rise of the Beasts' fungerer som den ultimative tegnefilm lørdag morgen. Noget fed Transformers-action. Anthony Ramos & Pete Davidson er fantastiske, selvom noget af dialogen er lidt klodset. (Brandon Davis)

- 'Transformers: Rise of the Beasts' leverer en af ​​de bedre og mere sammenhængende kapitler i franchisen. De forstod tydeligvis, hvad der fungerede så godt med 2018's 'Bumblebee', da 'Rise of the Beasts' har hjerte, og de menneskelige karakterer er mere sympatiske. (Block A)

- 'Transformers: Rise of the Beasts' er vildt underholdende! Anthony Ramos bærer filmen, og Pete Davidson stjæler hver eneste scene som Mirage. Slutningen 'blew my mind'. (Joseph Deckelmeier)

'Transformers: Rise of the Beasts' har biografpremiere den 8. juni.