Ny Teenage Mutant Ninja Turtles-film på vej

Men starter de forfra med nye padder?
Billede
(© Paramount Pictures)

De fire uovervindelige padder ser ud til at vende tilbage til det store lærred. Det beretter Hollywood Reporter, som fortæller, at Paramount har hyret Bad Words-forfatter Andrew Dodge ind til at skrive et manuskript.

Det er stadig Michael Bays selskab Platinum Dunes, der også stod bag de to seneste spillefilm om skildpadderne fra 2014 og 2016, som står til at skulle producere den nye historie om muterede ninja skildpadder.

Men hvorvidt man vælger at fortsætte historie fra de to forrige film eller starte hele universet forfra i en såkaldt reboot, det er endnu usikkert.

Den seneste film Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows imponerede ikke ved billetlugerne, og Paramounts nye formand, Jim Gianopoulos, har efter sigende påbegyndt en omlægning af selskabets store franchises.

Andrew Dodge er også tilknyttet en offentliggjorte 'Space Jam 2' - manuskriptforfatteren skal altså spidse den nostalgiske pen i den kommende tid.

Er I klar til et nyt eventyr med Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael? Bør man fortsætte med det nye film-univers eller starte på en frisk?