Ny trailer: 'Dune' ligner årets smukkeste og mest episke biograffilm

Timothée Chalamet er ung hertugsøn
Billede
(© Warner Bros.)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Stjerneparaden vil ingen ende tage i den kommende storfilm Dune, hvor frontmanden Timothée Chalamet spiller overfor bl.a. Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Zendaya og Javier Bardem.

Nu er filmens anden trailer blevet offentliggjort, og alt kunne tyde på, at publikum kan se frem til en episk oplevelse udover det sædvanlige på det store lærred. Se traileren øverst.

'Dune' er baseret på Frank Herberts sci-fi-roman (på dansk 'Klit') fra 1965 og handler om den unge hertugsøn Paul Atreides, der vikles ind i galaksens mest indædte politiske magtkampe, hvor krydderiet Melange er altbetydende for herredømmet. 

LÆS OGSÅ: 'Dune' bliver "en af de smukkeste film, publikum nogensinde har set"

I amerikanske IMAX-biografer har biografgængerne fået muligheden for at se storfilmens første 10 minutter, der på Twitter er blevet beskrevet som "bedre, end du kan forestille dig", "ubeskrivelige" og "et mesterværk". 

Du behøver dog ikke blive helt misundelig på amerikanerne. De må nemlig vente helt til 22. oktober med at se hele filmen på det store lærred, mens vi i Danmark allerede får muligheden fra den 16. september.

Science-fiction-filmen instrueres af mesterinstruktøren Denis Villeneuve, der har stået bag bl.a. Blade Runner 2049 og Arrival.

'Dune' få dansk premiere den 16. september.