Ny trailer er landet: Eddie Murphy er stadig frækkere end politiet tillader

30 år senere
Frækkere end politiet tillader 4
(© Netflix)

Næsten 30 år siden vi først så ham på the mean streets i Californien, er Eddie Murphy klar til at lægge loven ned igen denne sommer. 

Netflix har nu udgivet en spritny trailer til 'Frækkere end politet tillader 4', den længe ventede tilbagevenden af den rapkæftede Detroit-detektiv Axel Foley, som er ældre, klogere og vittigere end i sine seneste tre besøg på vestkysten.

Se traileren i bunden af artiklen.

Tingene bliver personlige, da han tager fat på en ny sag med hjælp fra både gamle venner og nye bekendtskaber, alt sammen for at beskytte sin familie. Traileren viser ham tilbage i aktion mod en frygtindgydende ny fjende, mens den velkendte synth-linje fylder i lydbilledet, og Axel F rykker fra en helikopter til en lastbil til en sneplov til en alt for lille politibil.

Foruden Murphy vil den fjerde film i komedieserien også markere Paul Reisers tilbagevenden til Beverly Hills, efter at Aliens-stjernen ikke medvirkede i den meget udskældte tredje film. Han vender nu tilbage til sin rolle som Jeffery Friedman over for den også tilbagevendende Bronson Pinchot som Surge.

Filmen får samtidig tilføjet lidt ekstra stjernestøv med introduktionen af Joseph Gordon-Levitt og Kevin Bacon.

'Frækkere end politiet tillader 4' er produceret af Netflix, og vi forventer derfor desværre ikke, at den får biografpremiere. Den ses på Netflix fra d. 3. juli.

Se traileren herunder: