Orlando Bloom skal være med i sin første storfilm i 9 år - baseret på ikonisk racerspil

Han skal spille overfor Stranger Things-stjerne
Billede
(© FOTO: DISNEY PICTURES)

Udover en kort gæsteoptræden i den femte Pirates of the Carribean-film i 2017, er det længe siden, vi har set Orlando Bloom på den helt store scene. Vi skal helt tilbage til 2014, hvor han genbesøgte sin ikoniske Ringenes Herre-rolle Legolas i Hobbitten: Femhæreslaget.

Men nu er stjernen tilbage i den kommende film baseret på det bedstsælgende Playstation-spil Gran Turismo. Det skriver The Hollywood Reporter.

Neil Blomkamp, der er bedst kendt for sine science Fiction-film såsom District 9 og Elysium, skal instruere projektet, der også har stjerneskuddet Archie Madekwe (Midsommar) i hovedrollen og Stranger Things-stjernen David Harbour på rollelisten.

Modsat andre spilfilmatiseringer som fx Uncharted, baserer filmen sig på en sand historie om en teenage Gran Turismo-spiller, hvis færdigheder i racerspillet hjalp ham til at vinde en række rigtige løb og blive en professionel racerkører.

Harbour spiller en pensioneret racerkører, der skal være mentor for den unge racer, og Orlando Bloom kommer vi til at se som en grisk marketingschef.

Der har hidtil været syv Gran Turismo-spil, der i skrivende stund er det bedst sælgende spil udviklet af Sony Playstation med over 80 millioner spil solgt på tværs af alle platforme.

Hjulene og kameraerne begynder at rulle i denne uge, og filmen forventes at få premiere til august 2023.