Populær dansk skuespiller var til casting som Pennywise

It-klovnen gik til en svensker i stedet
Film Image
(© Warner Bros.)

Stephen King-filmatiseringen It blev en kæmpe succes, der fik millioner af tilskuere til at gyse i biografsalene verden over.

I rollen som den ikoniske dræberklovn Pennywise ses svenske Bill Skarsgård, men en dansker var faktisk i betragtning til den morderiske rolle.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Pilou Asbæk nemlig, at han var til casting:

- Jeg var til casting til filmen 'It' for mange år siden som klovnen Pennywise. Jeg gik all in og lavede fuld makeup og tossede helt ud. Absolut vanvittigt og sjovt.

Selvom det ikke lykkedes danskeren at få rollen, gjorde han et mindeværdigt indtryk, der nu har sikret ham en rolle i en anden Stephen King-filmatisering, nemlig 'Salem's Lot':

- Jeg fik selvsagt ikke rollen, men lavede åbenbart så godt et stykke arbejde/usletteligt indtryk på godt og ondt, at instruktøren og caster vendte tilbage for nogle uger siden for at tilbyde mig rollen som Richard Straker.

Pilou Asbæk har desuden for nylig afsluttet optagelserne på Aquaman 2, som er instrueret af James Wan, der også fungerer som producer på 'Salem's Lot', så mon ikke, at danskeren også har imponeret på den produktion. Vi glæder os i hvert fald til at se danskerens kommende storfilm!

'Salem's Lot' får premiere i september 2022.

'Aquaman and the Lost Kingdom' får premiere den 15. december 2022.