Populær filmkarakter er baseret på Harry Styles: "Jeg håber, han er okay med det hele"

'After Everything' er snart i biografen
After Everything
(© After Everything / Nordisk Film)

Sagaen om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin afsluttes nu, da den femte og sidste film i serien, After Everything, får biografpremiere.

De fem romantiske ungdomsfilm er baseret på fanfiction-bøgerne af Anna Todd, der baserede karakteren Hardin på popidolet Harry Styles. I anledning af den fjerde film, After Ever Happy, mødte vi hovedrolleindehaveren bag Hardin, Hero Fiennes Tiffin, til en snak om bl.a. hans tanker om karakterens ophav. Se hele interviewet nederst.

Fiennes Tiffin fortæller i den sammenhæng måske lidt overraskende følgende:

- Jeg drog åbenlyst ikke nogen inspiration fra ham [Harry Styles, red.]. Jeg så bare, hvad der stod i manuskriptet og fortolkede det på min egen måde. Skuespilleren uddyber:

- Jeg ved ikke helt vildt meget om Harry Styles, men når jeg kigger tilbage, føler jeg, at Hardin og Harry er meget forskellige.

Selvom Hero Fiennes Tiffin altså også ser, at Hardin og Harry minder mindre og mindre om hinanden, så håber det unge talent dog, at Styles er okay med det hele:

- Jeg håber, at han har det okay med det hele, og jeg er glad for, at vi har gjort karakteren til sin egen.

'After Everything' handler om Hardin, der kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa bliver ved med at spøge i hans tanker. Presset fra hans bogforlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie.

Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian. Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er.

Det hele bliver en gang for alle sat på spidsen for Hardin og Tessa, i den sidste film i After-franchisen, hvor de endeligt må beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.

'After Everything' kan ses i biografen fra den 14. september.

 

Anbefalet til dig