Quentin Tarantino har med DiCaprio & Pitt lavet ”den bedste film i år”

Se filmen med Leonardo DiCaprio og Brad Pitt nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede

Mesterinstruktøren Quentin Tarantinos nye film Once Upon a Time... in Hollywood har megastjernerne Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i hovedrollerne som et umage par – nemlig som en falleret skuespiller og hans cool stuntmand.

Filmen blev fornyeligt belønnet med hele 5 Golden Globe-nomineringer for bedste film og manuskript samt til DiCaprio, Bitt og Tarantino selv, og ligesom at den har været en gigantisk succes i de danske biografer, hvor den har solgt over 320.000 billetter!

Filmen kan købes nu på Blockbuster.dk og lejes fra 27. december:

Filmen udspiller sig i Los Angeles i 1969. Skuespilleren Rick Dalton var engang toppen af poppen, men arbejder nu primært som gæsteskurk på diverse tv-serier. 

Hans faste stuntmand Cliff Booth har fulgt Rick i tykt og tyndt og hjælper nu sin gode ven med alt fra huspligterne til moralsk støtte, når Rick mister selvtilliden.

Sammen forsøger de at navigere i en branche under massiv forandring og med en ny hot generation af filmskabere såsom Roman Polanski på alles læber - og hvor også kultlederen Charles Manson spøger i kulissen.

Flere af brugerne på kino.dk er også meget begejstrede over filmen:

★★★★★★
- Den bedste film i år. Jeg kan virkelig godt lide Tarantino-film - jeg har set dem alle, og denne her lander i min top-3 over Tarantino-film. Stærkt underholdende hele vejen igennem. Man kan bare nyde skuespillet og den fede dialog. Og slutningen er fantastisk - kunne ikke være bedre. (Thomas)

★★★★★★
- Mesterværk. I 50 året for Manson-mordene giver Tarantino sit ironiske indspark til debatten om USA’s blind spot, de mange massemord. Han viser på sin sædvanlige groteske vis, hvordan mennesker kan ændre historien, hvis de tør. Er man fan af Tarantionos filmunivers, vil man elske ’Once Upon a Time... in Hollywood’. (Annette)

★★★★★★
- Underholdt fra start til slut. Jeg var bestemt ikke skuffet. Denne her film har alt, man forventer af Tarantino - fantastisk skuespil, et killer soundtrack, old school filmmaking, lidt action og dialog så skarp, man kan skære sig på den. (Jonas)

★★★★★★
- Fed film - endnu et mesterværk fra Tarantino. Troværdig film igen fra filmmagikeren Tarantino. Fede dialoger, god musik og spændende handling krydret med sandfærdig Hollywood-historik. (Flemming)

★★★★★★
- Den hidtil bedste film, jeg har set i år. Både Brad Pitt og Leonardo DiCaprio leverer nogle seriøse skuespilspræstationer i denne film. (Victor)

★★★★★★
- Suveræn film. Stemningen, billederne og musikken er så fantastisk cool! I elsker Leo... og Brad er suveræn i Tarantinos film! (Tine)

'Once Upon a Time... in Hollywood' kan købes på Blockbuster.dk nu og lejes fra 27. december.