Rachel McAdams er klar på Mean Girls 2 – og en musical version er på vej til biografen

That's so fetch!
Billede
(© Paramount Pictures)

Rachel McAdams er klar til at genoptage rollen som den rige leder af Plastik-pigerne Regina George, hvis muligheden byder sig. Det afslørede hun selv under et livestream for et par dage siden.

Hun udtrykte sin begejstring for en mulig fortsættelse og udtalte:

- Det vil være sjovt at spille Regina George igen og se, hvordan hendes liv har udviklet sig siden sidst, vi så hende.

Noget tyder på, at  en mulig film nok skal blive fetch for Lindsay Lohan har også tidligere udtrykt, at hun er klar på en ny film. Det kræver dog, at både instruktøren Tina Fey og resten af castet er med på ideen ifølge hende.

Mean Girls-instruktøren Tina Fey har tidligere oversat sin film som Broadway-musical i 2018, og musicalen blev vist igen i marts 2020.

I januar annoncerede Fey, at en filmatisering af musicalen er på vej – så forhåbentlig kan den være med til at skabe opmærksomhed omkring en potentiel efterfølger til filmen fra 2004.

Teknisk set er der allerede en fortsættelse til ’Mean Girls’, nemlig 'Mean Girls 2' fra 2011. Men hverken instruktøren eller det oprindelige cast medvirkede i filmen, og grundet dens manglende popularitet, regnes den ikke som værende en direkte efterfølger til den ikoniske ’Mean Girls’. 

Hvorvidt vi får et indblik i Plastik-pigernes fremtid og får nye ikoniske citater som Regina George's "Stop trying to make fetch happen! It's not going to happen!" må tiden vise, men vi krydser i hvert fald fingre.

Vil du gerne se en fortsættelse til 'Mean Girls'? Deltag gerne i kommentarfeltet.