Rødhåret Nicolas Cage er årets (måske) mest sexede stjerne-psykopat

Se den første trailer til legendens kommende thriller
Sympathy for the Devil Nicolas Cage Hammerstone Studios
(© Sympathy for the Devil / Hammerstone Studios)

Verdens bedste Nicolas Cage er atter tilbage med endnu en ny film. Denne gang giver den levende legende den fuld gas som sexet superskurk i thrilleren Sympathy for the Devil.

Se den første intense trailer til 'Sympathy for the Devil' øverst.

Den 59-årige Oscar-vinder har de seneste år været aktuel i kritikerroste film som den syrede Mandy, hævndramaet Pig og den veloplagte actionkomedie The Unbearable Weight of Massive Talent overfor Pedro Pascal.

 

LÆS OGSÅ: Nicolas Cage vender tilbage i fortsættelse til overset filmperle

2023 har stjernen desuden kunne opleves som ingen ringeren end Dracula i gyser-komedien Renfield. Nu gælder det så rollen som uforudsigelig psykopat klædt i rødt fra top til tå. Ja, selv håret er farvet rødt.

Nicolas Cage agerer i filmen således en vanvittig passager, der tager en vortende far til fange i hans egen bil. Nu gælder det snart liv og død for den kommende farmand.

Ud fra traileren at dømme, så kan Nicolas Cage finde på hvad som helst. Sikkert og vist er det i hvert fald, at han giver den fuld æde som superskurk.

Den anden hovedrolle indtages af den svenske Hollywood-stjerne Joel Kinnaman, der har medvirket i alt fra remaket RoboCop og Suicide Squad til den amerikanske genindspilning af den danske serie 'Forbrydelsen'.

'Sympathy for the Devil' har pt. ikke en dansk premieredato.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)