Ryan Gosling kaldes for gammel til at spille Ken i 'Barbie' - nu svarer han igen!

"Som om du nogensinde har tænkt over Ken før?"
barbie-ken-ryangosling.jpg
(© 'Barbie' / Warner Bros.)

En af samtalepunkterne omkring den kommende film Barbie, der har Margot Robbie i titelrollen overfor bl.a. Ryan Gosling som Ken, har været sidstnævntes alder.

Gosling er 42 år, og det er altså faldet nogle fans for brystet, at han skal spille den ikoniske dukke Ken. Det har bl.a. ført til en artikel i The New York Post.

Nu er superstjernen så klar med et svar til kritikerne:

- Jeg vil sige, hvis folk ikke vil lege med min Ken, så er der mange andre Ken, de kan lege med, udtaler Gosling til QG og tilføjer:

- Det er sjovt. Denne forargede reaktion med #NotMyKen. Som om du nogensinde har tænkt over Ken før?

 

LÆS OGSÅ: Aquas Barbie Girl-sang kommer alligevel med i ny Barbie-film ... men ikke som du tror

Skuespilleren forklarer, at Kens eneste eksistensgrundlag har været som Barbies mand:

- Og alle har haft det fint med, at han ingen funktion har haft. Men lige pludselig er reaktionen: ”Nej, vi har holdt af Ken hele tiden”. Nej, du har ej. Det har du aldrig. Han har aldrig interesseret dig.

- Barbie har aldrig fucket med Ken. Det er hele pointen. Hvis du nogensinde har holdt af Ken, så ved du, at der aldrig er nogen, som har holdt af Ken. Så er dit hykleri eksponeret. Det er derfor hans historie skal fortælles, forklarer Gosling.

Stjernen har i den grad engageret sig i sin rolle. Han fortæller:

- Jeg holder af denne fyr nu! Jeg er hans repræsentant. ”Ken kunne ikke dukke op til showet og modtage sin pris, så jeg tager imod den for ham”.

Du kan se Ryan Gosling i rollen som Ken i 'Barbie' fra den 20. juli i biografen.