Sådan foretrækker After-stjernen Hero Fiennes Tiffin at optage sine sexscener

Det sidste kapitel i filmserien er biografaktuel
after5teaser.jpg
(© Nordisk Film)

Den romantiske filmserie 'After' om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin er blevet en sensation blandt fans verden over siden den første filmatisering i 2019. Nu rammer det sidste kapitel After Everything biografen, hvor det hele en gang for alle bliver sat på spidsen for det unge par.

I anledning af premieren på den fjerde film i serien, After Every Happy, mødte vi en af filmens hovedroller, Hero Fiennes Tiffin, til en snak om det populære filmunivers. Se hele interviewet nederst.

Det blev til en snak om bl.a. Harry Potter og det at gå til auditions samt at vende burgere og ikke mindst at filme de intime scener i After-filmene. Hero Fiennes Tiffin fortæller bl.a.:

- Mine oplevelser har altid været så fine. Vi behandler dem (de intime scener, red.) lidt ligesom enhver anden scene. Og vi følte egentlig ikke, at der var et stort behov for en intimitetskoordinator. Skuespilleren uddyber:

- Men man har også bevidstheden om, at nogle instruktører måske er en smule forældede, og at verden er i forandring. Så det er vigtigt at sørge for, at alle har det godt, og at der ikke er noget, der overskrider en grænse.

Hero Fiennes-Tiffin fortale bl.a. også om vigtigheden af filmenes sexscener:

- Sexscener fortæller også en historie. De er der af en grund. Så jeg tror, det er vigtigt at have intimitetskoordinatorer til at hjælpe med det på samme måde som danse- og kampkoreografer.

'After Everything' fokuserer på Hardin, der kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa bliver ved med at spøge i hans tanker. Presset fra hans bogforlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie.

Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian. Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er.

Nu må Hardin og Tessa endeligt beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.

'After Everything' kan ses i biografen fra den 14. september.

Anbefalet til dig