Scorer kassen: Johnny Depp får vanvittigt milionbeløb som reklamesøjle

Stjernen griner hele vejen til banken
Billede
(© 'Transcendence' (2014) / Alcon Entertainment)

Det har været nogle turbulente år for Johnny Depp. Men på den anden side af en meget offentligt retssag med ekskonen Amber Heard, er stjernen ved at genrejse karrieren.

Depp har i flere år været ansigtet udadtil for parfume-brandet Dior. De havde skuespillerens ryg, selv da flere andre kastede ham under bussen, og nu har de valgt at forlænge deres samarbejde med skuespilleren til et svimlende beløb.

 

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen med overraskende udmelding: "Måske vender Johnny Depp tilbage"

En treårig aftale på 20 millioner dollars, hvilket svarer til over 137 millioner danske kroner!

Det er samtidig en rekord for den bedst betalte duft-aftale for mænd, hvor Depp overgår bl.a. Robert Pattinson 12 millioner dollars aftale med Dior Homme og Brad Pitts 7 millioner dollars aftale med Chanel No. 5.

Hverken Dior eller Johnny Depp har valgt at reagere på historien via Variety.

 

LÆS OGSÅ: Johnny Depp skal instruere sin første film i 25 år – kendt skuespiller producerer

Aftalen kan være et skridt tættere på Hollywood og kommer samtidig med, at den 59-årige stjerne er ved at lade op til sit store film-comeback. På Cannes filmfestival får værket Jeanne Du Barry nemlig premiere, der markerer Depps første rolle efter retssagen.

Selv er han ved at gøre klar til at skulle stå bag kameraet på filmen 'Modigliani', der handler om den italienske maler og skulptør Amedeo Modigliani, hvor Depp skal instruere bl.a. legenden Al Pacino.