Se de første billeder: Den elskede musical 'Wicked' bliver til film med store stjerner

Kendt popstjerne i hovedrollen
Billede
(© Wicked / Universal)

En af de største Broadway-musicals nogensinde er lige nu ved at blive filmatiseret, og nu er de første billeder fra filmen sluppet ud.

Der er tale om Wicked, der har kørt på Broadway siden 2003, og i dag er en af de bedst sælgende teateropsætninger nogensinde. Nu bliver den endelig filmatiseret, så hele verden kan opleve den eventyrlige fortælling – og det bliver i stor stil med hele to film.

Der er stadig lidt tid igen, før vi får lov at se den første af de to film, men nu har instruktør Jon M. Chu delt det første officielle - omend lidt mørke - blik på filmen i form af to billeder, der viser hovedrollerne Elphaba (Den onde heks fra Vest) og Glinda (Den gode heks fra Nord). Se billederne nederst i artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Verdensberømt musical bliver endelig til storslået biograffilm

I de to hovedroller som Elphaba og Glinda findes henholdsvis Cynthia Erivo og Ariana Grande. Erivo har tidligere medvirket i en række film og teaterstykker – og snuppede bl.a. i 2020 en Oscar-nominering for Bedste kvindelige hovedrolle for sit portræt af Harriet Tubman i Harriet – og selvom Ariana Grande nok er mest kendt for sin musik, har hun også en del erfaring som skuespiller, dog er rollen som Glinda hendes største spillefilmsrolle til dato.

Lyder navnene på de to hovedkarakterer en smule bekendte, kan det måske være fordi, at du genkender dem fra en ægte Hollywood-klassiker. ’Wicked’ bygger nemlig videre på det univers, som ses i The Wizard of Oz helt tilbage fra 1939. I denne nye fortælling ser vi, hvad der ledte op til begivenhederne i den originale ’Oz’-film, og oplever denne gang det ikoniske eventyr fra Elphaba og Glindas synspunkt.

På rollelisten kan man bl.a. også finde Bridgerton-stjernen Jonathan Bailey som Fiyero, Jeff Goldblum som Troldmanden og den nykårede Oscar-vinder Michelle Yeoh i rollen som Madame Morrible. Instuktør Jon M. Chu har tidligere stået bag film som Crazy Rich Asians og senest musicalen In The Heights.

Wicked: Part One får biografpremiere den 28. november 2024.

Foto: Wicked / UIP

Foto: Wicked / UIP