Se den første uhyggelige trailer: Den onde nonne er tilbage!

'The Nun 2' er i biografen til efteråret
'The Nun 2'
(© 'The Nun 2' / Warner Bros.)

Den første film om den uhyggelige nonne Valak med titlen The Nun blev en stor biografsucces, og nu er en opfølger til gyserhittet på vej.

The Nun 2 får premiere til september, og vi har nu fået den første hjemsøgende trailer til filmen. Se den nederst.

'The Nun 2' vil udspiller i 1956 og Taissa Farmiga gentager sin rolle fra den første film som nonnen Søster Irene.

Efter en tragisk begivenhed på en fransk skole, hvor vennen Maurice arbejder, rejser Søster Irene afsted for at undersøge sagen nærmere. Og det viser sig, at onde nonne-dæmon Valak er på spil igen.

Undervejs får Søster Irene bl.a. hjælp af en ny nonne-karakter spillet af det fremadstormende talent Storm Reid fra bl.a. serien 'Euphoria'.

Den skræmmende nonne blev første gang introduceret i The Conjuring 2, og det således også holdet bag netop The Conjuring-franchisen som står bag den nye gyser.

På instruktørposten finder vi Michael Chaves, der tidligere har stået bag kameraet på The Curse of La Llorona og The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It.

Den nye film virker til at følge gyser-ånden som vi kender fra det universet, og det ser ud til, at vi godt kan begynde at forberede os på flere effektive jump scares - allerede traileren, som kan ses herunder, har et par virkelig heftige af slagsen!

'The Nun 2' får premiere den 7. september.

Anbefalet til dig