Se det første billede: Toptrænet Zac Efron lander vildt flyvespark i ny film

Stjernen er The Golden Warrior
Billede
(© Baywatch / UIP)

Superstjernen, der fik sit store gennembrud i High School Musical tilbage i 2006, har igennem årene spillet en del roller, der har krævet en imponerende fysik fra den 35-årige skuespiller.

I den nye film The Iron Claw er Zac Efron dog måske i sin bedste og mest forbløffende form nogensinde, hvilket er meget tydeligt i det første offentliggjorte billede fra filmen. Se billedet i bunden af artiklen.

Sidste gang vi så Efron i så hakket form, var i Baywatch fra 2017, og man kan undre sig over, at han igen har påtaget sig en rolle, der kræver så massiv træning. For nylig kom det nemlig frem, at han fik en depression ovenpå Baywatch-rollen, der mundede ud i udtalelsen: "Det behøver jeg ikke gøre igen".

Men nu er han her igen - med større muskler end nogensinde før.

 

LÆS OGSÅ: Zac Efron afslører: Uopnåelig Baywatch-krop fik alvorlige konsekvenser

Filmen, der er produceret af det prestigefyldte filmselskab A24, handler om familien Von Erich, der var et dynasti af wrestlere, som havde en enorm indflydelse på sporten fra 1960’erne hele vejen frem til i dag.

Efron spiller Kevin Von Erich, der på det nyligt offentliggjorte billede kan ses med fleksede muskler i et flyvende karatespark med retning mod hans stakkels modstander.

Filmen forventes at få biografpremiere i 2023.

The Iron Claw / A24

Foto: The Iron Claw / A24