Se traileren: Orlando Bloom vil gøre ung gamer til racerkører i ny storfilm

Baseret på den vilde, sande historie
Grand Turismo
(© Grand Turismo / SF Studios)

Hold fast på hat og briller for den nye trailer til storfilmen Gran Turismo er nu landet med 360 km i timen. Se den i bunden af artiklen.

Som andre titler såsom HBO’s hitserie 'The Last of Us' og den eventyrlige 'Uncharted' med Tom Holland, henter Gran Turismo sin historie fra det legendariske PlayStation-spil af samme navn. Denne gang er det dog ikke en historie fra spillet, der filmatiseres, men en virkelig historie, der omhandler spillet.

'Gran Turismo' fortæller nemlig den rigtige historie om teenageren Jann Mardenborough, der er så god til spillet, at han får sit livs chance for at sætte sine færdigheder på prøve i en professionel racerbil.

Efter at have trukket flere generationer af spillere ind i løbet af dets 25 år på markedet, er det på høje tid, at spillet, som er det bedst sælgende spil udviklet af Sony PlayStation nogensinde, får en filmatisering til det store lærred.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder af Hollywood-stjernes transformation til 21 år ældre racerkører

Neil Blomkamp, der er bedst kendt for sine science fiction-film såsom District 9 og Elysium, instruerer projektet, der har stjerneskuddet Archie Madekwe (Midsommar) i hovedrollen og Stranger Things-stjernen David Harbour på rollelisten.

Derudover kan man opleve Orlando Bloom i sin første storfilm i 9 år som en marketingschef hos Nissan. David Harbour vil derimod spille en pensioneret racerkører, der skal være mentor for den unge racer.

Med på farten kommer også den forhenværende spice girl og skuespiller Geri Halliwell-Horner aka Ginger Spice samt Djimon Hounsou, som man bl.a. kender fra både både Marvel og DC i roller i alt fra Guardians of the Galaxy til Shazam!.

'Gran Turismo' har biografpremiere d. 17. august.