Skuespiller afslører: Elsket musikfilm får en 3'er

Here we go again… again!
Mamma Mia!
(© UIP)

Kunne vi tage tilbage til Kalokairi i den nærmeste fremtid? 

Det mener Christine Baranski, der spillede Tanya Chesham-Leigh i begge Mamma Mia-film. Hun leverede en lovende opdatering omkring en tredje film i et nyt interview med The Hollywood Reporter. 

Selvom intet er hugget i sten endnu, kan udviklingen af ​​endnu en romantisk historie baseret på ABBAs musik blive en realitet før snarere end senere.

Her er, hvad Baranski havde at sige, da han blev spurgt om udviklingen af ​​en tredje Mamma Mia-film:

- Jeg var i London med Judy Kramer [producer red.] ved vores yndlingsvandhul. Hun planlægger 'Mamma Mia 3'. Hun gav mig historien om, hvordan det kommer til at ske. Det er alt, hvad jeg kan sige! 

- Men det er ikke sådan: "Åh, jeg ville ønske, det kunne ske!" Judy Kramer får tingene til at ske. Hun fik efterfølgeren til at ske, og det var et fænomenalt hit. Det ville ikke overraske mig, hvis Judy Kramer får samlet os alle igen.

Den første Mamma Mia! var et kæmpe hit både internationalt og her i Danmark, hvor den solgte over 450.000 billetter. Historien om Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) og hendes søgen efter at finde ud af, hvem hendes far er, er blevet en elsket popkulturskat med en hengiven fanskare, der konstant pressede på ift. at besøge karaktererne igen.

Deres ønske gik i opfyldelse et årti senere, da studiet udgav Mamma Mia!: Here We Go Again, der både fungerer som en forgænger og en efterfølger til den første film, da en del af den introducerede Lily James som en yngre version af Donna Sheridan, som blev portrætteret af Meryl Streep i den første film.

Selvom det blev afsløret, at Donna-karakteren gik bort mellem de to film, forhindrede det ikke Streep i at gentage sin rolle i et par meget følelsesladede sekvenser.

En udgivelsesdato for en potentiel tredje Mamma Mia-film er ikke blevet givet af studiet bag, Universal Pictures, men Baranskis opdatering er den mest lovende, vi har fået om filmen hidtil.

Så er det bare et spørgsmål om, hvilke ABBA-sange vi mangler at høre blive sunget i den græske sommersol.