Skuespiller afslører: Vender ikke tilbage i ny Disney-genindspilning med The Rock

Se video-afslaget
Film Image
(© Walt Disney Pictures)

Disney arbejder på en live-action genindspilning af den animerede film Vaiana (på engelsk 'Moana'), der udkom i 2017. Dwayne "The Rock" Johnson genoptræder i den nye film som karakteren Maui, som han også lagde stemme til i animationsudgaven.

Den unge skuespiller Auli’i Cravalho, der gav stemme til hovedkarakteren Vaiana, bekræfter dog nu, at hun ikke vil deltage i genindspiningen. 

Dette afslører hun i et Instagram-opslag, hvor hun bl.a. siger:

-Da jeg blev castet som 14-årig, ændrede det på vidunderlig vis mit liv og startede min karriere. I denne live-action genfortælling vil jeg ikke gentage rollen. Jeg mener, at det er helt afgørende, at casting nøjagtigt repræsenterer de karakterer og historier, vi ønsker at fortælle.

Cravalho tilføjer:

LÆS OGSÅ: Første anmeldelser: Leonardo DiCaprio giver "sit livs præstation" i ny "exceptionel" film

- Jeg kan ikke vente med at finde den næste skuespillerinde til at skildre Moanas modige ånd, ubestridelige vis og følelsesmæssige styrke. Jeg er virkelig beæret over at give denne stafet til den næste kvinde af Pacific Island-afstamning for at ære vores utrolige stillehavsfolk, kulturer og samfund, der hjælper med at inspirere hendes historie, og jeg ser frem til al den smukke Stillehavsrepræsentation, der kommer.

Cravalho er begejstret for at skulle finde den nye hovedrolle som filmens executive producer, hvilket betyder, at hun fortsat er en del af projektet, men altså står ikke foran kameraet.

Filmen har endnu ikke en premieredato.  

Se Cravalhos Instagram post herunder:

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)