Snupper Marvel-stjerner: De første skuespillere i James Gunns nye DCU er afsløret

Holdet til det første superhelteprojekt er sat
Billede
(© Guardians of the Galaxy vol. 2 / Marvel Studios)

Tegneserie-giganten DC står overfor den helt store makeover på film- og seriefronten, hvor instruktør James Gunn og producer Peter Safran har overtaget de kreative tøjler.

Gunn har allerede annonceret de 10 første projekter, der tæller nye værker med både Superman og Batman.

Det nye DC har fået titlen DCU og tager over for DCEU i slutningen af 2023. Forvirret? Det bliver mere kompliceret, fordi vi endnu ikke, hvor mange af de kreative kræfter foran og bag kameraet fra DCEU, som kommer med over i det nye univers. Tidligere har Jason Momoas Aquaman været nævnt som en kandidat, mens Gunn selv kraftigt har indikeret, at den kommende Blue Beetle vil være en helt i fremtidens DCU.

Men nu er det første officielle skuespillere til DCU faktisk blevet annonceret. Det sker i forbindelse med at stemme-castet til animationsserien Creature Commados. Det første projekt fra det nye DC.

 

LÆS OGSÅ: Se den første trailer: Nyt superheltehold bliver samlet i 'The Marvels'

Gunn har udtalt, at man planlægger at bruge stemmeskuespillerne til live-action optrædener. Så vi kan altså nok forvente at se en række af disse stjerner i aktion i kommende DC-projekter.

Rollelisten til 'Creature Commandos' tæller Frank Grillo som Rick Flag Sr., Maria Bakalova som Princess Ilana Rostovic, Indira Varma as The Bride, Zoe Chao som Nina Mazurky, Alan Tudyk som Dr. Phosphorus, David Harbour som Eric Frankenstein og Sean Gunn som G.I. Robot. Sean Gunn gentager ligeledes sin rolle som Weasel, mens Viola Davis og Steve Agee vender tilbage som hhv. Amanda Waller og John Economos.

På den måde er der er altså et par gengangere fra Gunns DC-film The Suicide Squad og serien Peacemaker. Mens det altså også er værd at bemærke, at Gunn & Co. har hentet flere navne fra Marvel: Grillo (Crossbone), Harbour (Red Guardian) og Bakalova (Cosmo) er således alle en del af MCU.

 

LÆS OGSÅ: Ny DC-chef taler endelig ud om Henry Cavills omdiskuterede afsked som Superman

James Gunn har selv en baggrund i Marvel, og er faktisk biografaktuel med Guardians of the Galaxy vol. 3 i næste måned, derfor er det måske ikke så underligt, at han har ladet sig inspirere af superhelte-konkurrenten. Bakalova får i øvrigt sin Marvel-debut hos Gunn i førnævnte 'Vol. 3'.

'Creature Commandos' er baseret på tegneserierne af samme navn og følger en gruppe af militære overnaturlige væsner bl.a. en varulv, en vampyr og Frankensteins monster anført af den menneskelig leder Rick Flagg.

James Gunn har selv skrevet alle afsnit af animationsserien, der endnu ikke har en premieredato. Men den forventes at lande på streamingtjenesten Max i 2024.