Spilletid afsløret: 'Den lille havfrue' slår rekord

Næste en time længere end originalen
the_little_mermaid_header.jpg
(© The Little Mermaid / Walt Disney Pictures)

I næste måned er der premiere på live-action udgaven af Disney-klassikeren Den lille havfrue, der har sangeren Halle Bailey i hovedrollen som Ariel.

Nu kan den amerikanske biografkæde AMC afsløre, at eventyret bliver den længste af alle Disneys live-action genindspilninger, der startede med Alice i Eventyrland i 2010.

'Den lille havfrue' kommer nemlig til at have en spilletid på 2 timer og 15 minutter. Dermed slår den lige akkurat Cruella – som så Emma Stone i rollen som den ikoniske skurk Cruella de Vil – der blot var et minut kortere.

Dermed er den også næsten en time længere end den originale tegnefilm, der fortalte historien om Ariel på blot 1 time og 23 minutter.

 

LÆS OGSÅ: Se den første lange trailer til Disney's 'Den lille havfrue' med alle de ikoniske karakterer

Udover Halle Bailey byder filmen på store navne som Melissa McCarthy, der skal spille den uhyggelige blæksprutte Ursula, og Javier Bardem, der medvirker som Ariels far Kong Triton. Også Awkwafina, Jacob Tremblay og Jonah Hauer-King er at finde på rollelisten.

Mange af de originale sange fra 1989-versionen vender tilbage, men Disney har også hevet Lin-Manuel Miranda ind, som senest stod for at skrive sangene til megahittet Encanto, til at stå for nogle nye musikalske tilføjelser.

’Den lille havfrue’ får premiere den 25. maj.