'Star Wars'-megastjerne er klar på at vende tilbage til franchisen

"Der er aldrig nogen, der har spurgt"
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones / Lucasfilm
(© Star Wars: Episode II - Attack of the Clones / Lucasfilm)

For nyligt kunne vi afsløre, at en af de kommende 'Star Wars'-film vil se Daisy Ridley tilbage i rollen som Rey, som vi sidst så i Star Wars: The Rise of Skywalker. Nu melder endnu en af franchisens helt store stjerner ud, at hun også er klar på at vende tilbage.

Det er ingen ringere end Natalie Portman, der har vist interesse for at vende tilbage til franchisen. Den 41-årige stjerne spillede Padmé, aka mor til Luke Skywalker og Leia Organa, i prequel-trilogien.

LÆS OGSÅ: 3 nye Star Wars-film er på vej: Her er alt vi ved

I et nyt interview i form af GQ's 'Actually Me'-serie går stjernen undercover på forskellige sociale medier og besvarer spørgsmål fra fans. På Reddit falder 'Star Wars'-skuespillerinden over et opslag, hvor en bruger spørger, om Natalie Portman mon nogensinde vil vende tilbage til sin rolle som Padmé Amidala. Hertil svarer Portman:

- Jeg har ingen information om dette. Der er aldrig nogen, der har spurgt, om jeg ville vende tilbage, men jeg er åben for det.

Hvordan det ville se ud, er svært at sige, for karakteren døde kort efter at have født Luke og Leia i episode 3. Det ville dog ikke være første gang, at franchisen bringer nogen tilbage, som var ellers var formodet død.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring: Danskers Star Wars-rolle er meget større, end vi troede!

Senere i samme interview afslører stjernen faktisk, at hun allerede er blevet tilbudt en rolle i franchisen. Tilbuddet kom fra Jojo Rabbit-instruktøren Taika Waititi, som Portman tidligere har arbejdet sammen med på Thor: Love and Thunder.

- Han spurgte mig, om jeg havde lyst til at være med i en 'Star Wars'-film, og så var jeg sådan: "Det har jeg allerede været".

- Jeg troede, at han lavede sjov. Han laver altid sjov, så jeg troede, at det var en joke. Og så har han så sagt i et interview, at han cringede efterfølgende.

Det lyder altså ikke til, at tilbuddet om at vende tilbage havde noget som helst med Padmé at gøre. Så om Natalie Portman vender tilbage - og om det overhovedet bliver som Padmé - må tiden vise. Indtil da kan vi se frem til skuespillerindens næste film May December, som lige har haft premiere på Cannes.

'May December' får premiere den 23. november.