Tintin lever stadig

Spielberg regner med en fortsættelse i 2015
Er Tintin atter på vej til Månen?
(© Casterman)

Tintin: Enhjørningens hemmelighed blev et stort hit i de danske biografer med 439.000 solgte biografbilletter, og trods betydelig mindre succes i bl.a. USA er fortsættelsen stadig på vej.

Det bekræfter Steven Spielberg overfor The Times of India.

Som længe planlagt skal den anden film i serien om den handlekraftige journalist instrueres af Peter Jackson, imens Spielberg nøjes med en rolle som producent. Eftersigende skal performance caputure-optagelserne, der kun tager en måneds tid, starte i slutningen af 2013 efterfulgt at mindst et års post-produktion.

Hvilke af Hergés tegneseriealbums Peter Jackson og Steven Spielberg vælger at kaste sig over er dog stadig en hemmelighed.

- Vi ved, hvilke bøger vi filmatiserer. Vi kan ikke dele det nu, men vi kombinerer to bøger, der altid har været Hergés intention at kombinere, udtaler Steven Spielberg i forbindelse med annonceringen af hans kommende film, som skal optages i Indien.

Næste Tintin-film kan dermed blive kombinationen af 'De 7 krystalkugler' og 'Soltemplet' eller 'Mission til Månen' og 'De første skridt på Månen'.

Her på redaktionen er det ingen hemmelighed, at vi ser frem til endnu en Tintin-film.

Sidste år kårede vi 'Tintin: Enhjørningens hemmelighed' som den fjerde bedste film fra 2011.