Trailer: En ny komedie-konge er klar til tronen

'The King of Staten Island' - en ny komedie fra manden bag 'The 40 Year Old Virgin'
Film Image
(© UIP)

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Pete Davidson står til at kunne blive den næste komedie-verdenstjerne

Meget af det afhænger dog af, hvordan Davidson klarer sig i sin første store hovedrolle i komedien The King of Staten Island. Vi har nu fået en forsmag - og det lover godt!

I traileren møder vi Scott. En slacker-type, der lader sin tilværelse gå op i (hash)røg - mens han prøver at benægte den sorg, som han bærer rundt på efter sin fars død. Han var brandmand og gik bort, da Scott var en lille dreng.

Der bliver dog vendt op og ned på det hele, da Scotts mor (Marisa Tomei) begynder at date en ny brandmand, Ray (spillet af stand-up komikeren Bill Burr), der hjælper den unge mand med at se livet på en ny måde - dog ikke uden problemer!

Filmen ser ud til at balancere de komiske optrin med en dybere, mere mørk og rørende grundessens. Vi formoder derfor nok mere end blot tomme komedie-kalorier. Forvent latterkramper og tåre på kinderne.

'The King of Staten Island' er instrueret af Judd Apatow, der plejer at have et godt øje for comedy-talenter, og han har tidligere leveret bl.a. komedie nyklassiskeren The 40 Year Old Virgin, Knocked Up og seneste Trainwreck.

Apatow har skrevet filmen i samarbejde med Pete Davidson selv, og den trækker på flere autobiografiske elementer fra komikerens eget liv, således mistede Davidson også sin far, der arbejdede som brandmand, under 9/11.

Davidson brød igennem i det populære sketchshow 'Saturday Night Live' og er nu på nippet til sit store filmgennembrud. Tidligere i år var han med i indiekomedie 'Big Time Adolscence' og står til at medvirke i superheltefilmen Suicide Squad 2 til næste år.

'The King of Staten Island' udkommer pga. Corona dirkete på VOD i USA.

Men det danske distributionsselskab UIP har garanteret, at filmen vil få en dansk biografpremiere i år. Datoen er dog stadig ikke fastlagt.