Vin Diesel kunne have fået Keanu Reeves som makker: Gik dog glip af 'Fast & Furious'

'Fast & Furious X' kan ses i biografen nu
'Jonh Wick: Chapter 4' / Nordisk Film
(© Jonh Wick: Chapter 4 / Nordisk Film)

Keanu Reeves har tidligere i år gået sin sejrsgang kloden over med den populære John Wick 4. Havde sol, måne og stjerner dog stået anderledes, havde han allerede været biografaktuel igen.

Det er nemlig blevet afsløret, at den 58-årige stjerne var tiltænkt en rolle i Fast & Furious X, der netop nu kan opleves på det store lærred i Danmark.

Skuespilleren Alan Ritchson fortæller i et interview med Entertainment Weekly, at hans rolle i den 10. Fast & Furius-film faktisk var tiltænkt Reeves.

 

LÆS OGSÅ: Dansker om at arbejde med Keanu Reeves: "Han presser sig selv til det yderste"

Jack Reacher-stjernen spiller den nye chef for The Agency, Agent Aimes, og han udtaler om sin casting:

- Det var et lille strejf af held og god timing. Jeg arbejdede på en film med Hilary Swank i det iskolde Winnipeg, og jeg fik et opkald om, at planerne med Keanu Reeves var skiftet, som jeg tror oprindeligt var tiltænkt min rolle. Den er svær at følge op.

Det er faktisk ikke første gang, at Keanu Reeves har været i Fast & Furious-franchisens søgelys. Forfatter Chris Morgan har tidligere afsløret, at stjernen var i betragtning til en skurkerolle i spinoff-filmen Hobbs & Shaw med Dwayne Johnson og Jason Statham.

'Fast & Furious X' kan ses i biografen nu.