Voldsom Expendables 4-trailer sender stikpille til skuffende forgænger

Se også karakterplakaterne
Expend4bles
(© UIP)

The Expendables 4, med den kække stavemåde 'Expend4bles', får biografpremiere i denne uge. Du kan se den seneste trailer nederst i artiklen. Her sendes en stikpille mod den tredje film i serien.

Derudover er der udkommet en række nye karakterplakater med holdet, som det ser ud nu. Dem kan du også se nederst.

Efter to hårdtslående, blodige actionfilm skuffede Sylvester Stallone og Co. deres fans, da det tredje kapitel i franchisen valgte en lavere censur for at appellere til en større målgruppe. Konsekvensen var det modsatte – at de, der var interesserede i action-heltenes voldsomme aktioner, fandt universet for ”børnevenligt”.

Således solgte de to første Expendables-film biografbilletter for hhv. 274 mio. og 314 mio. dollars, hvor den tredje "kun" ramte 214 mio. dollars - primært reddet af det ikke-amerikanske marked.

Fjerde film har valgt at gå tilbage til rødderne og genindføre sprøjtende blod, eksploderende hoveder og generel fornøjelig vold, hvilket den nye trailer decideret bruger som salgsargument. Og vær opmærksom på, at traileren indeholder grafisk udpenslet vold.

Bevæbnet med ethvert våben, de kan komme i nærheden af, og med de rette evner til at bruge dem, er The Expendables verdens sidste forsvar, og holdet bliver tilkaldt, når alle andre muligheder er udtømt. Men nye holdmedlemmer med nye stilarter og taktikker kommer til at give begrebet ”nyt blod” en helt ny mening.

Sylvester Stallone, Jason Statham og Dolph Lundgren er blandt de tilbagevendende kræfter, mens bl.a. Megan Fox, Tony Jaa og Andy Garcia tilslutter sig filmserien.

'Expend4bles' får dansk biografpremiere den 21. september.

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

 

The Expend4bles

Anbefalet til dig